Zalen

9 mei 2016 telefoon 115Feest- en vergaderlocatie ’t Springend Paard is gevestigd in Hensbroek, vlakbij Heerhugowaard.

Maar liefst 450 vierkante meter tellen de verschillende ruimtes van ’t Springend Paard samen. Ruimte genoeg dus voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Van bruiloften en partijen tot vergaderingen en themafeesten.

Grote groepen
Ook voor grotere bijeenkomsten kunt u bij ’t Springend Paard terecht. Onze zaal is uitgerust om met statafels en stoelen zo’n 250 mensen op te vangen. Ideaal dus voor feesten, partijen, grote vergaderingen, broodtafels, bedrijfspresentaties, diverse exposities en toneelvoorstellingen. Warme en koude buffetten behoren hierbij ook tot de mogelijkheden. De grote zaal biedt overigens ook mogelijkheden voor gezelschapheden van minder grote omvang, omdat we de ruimte met behulp van gordijnen kunnen verkleinen.

Huiskamersfeer 
Deze kleine zaal is ingericht als nostalgische huiskamer en dankzij de intieme sfeer prima geschikt voor bijeenkomsten tot ongeveer 35 personen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verjaardag, lunch, diner of gourmettafel.

Verenigingen
Onze zalen worden wekelijks verhuurd aan verenigingen waaronder diverse biljartclubs en een sjoel- en schaakvereniging. De tafels waar zij gebruik van maken hebben de officiële wedstrijdformaten. U kunt hierop natuurlijk ook een eigen familie- of vriendentoernooi organiseren.

Eveneens bij ons te gast is sjoelvereniging ‘Skuif us an’. In de grote zaal klinkt iedere dinsdagavond het geklots van houten schijven en is het een drukte van belang. Oud en jong, goed en beginnend, alles en iedereen speelt kriskras door elkaar.

De trouwe leden van schaakvereniging Obdam spelen hun interne competitie al sinds 1999 in de huiskamerzaal. Elke donderdagavond komen zij bij ons langs.