Feesten en partijen

bruiloft springend paardPartycentrum ’t Springend Paard is gelegen in Hensbroek, vlakbij Heerhugowaard

Wij beschikken over verschillende ruimtes om uw feest te organiseren. Voor grote groepen beschikken wij over een zaal die is uitgerust om met statafels en stoelen zo’n 250 mensen op te vangen. Ideaal dus voor feesten, partijen, grote vergaderingen, broodtafels, bedrijfspresentaties, diverse exposities en toneelvoorstellingen. De grote zaal biedt overigens ook mogelijkheden voor gezelschappen van minder grote omvang, omdat we de ruimte met behulp van gordijnen kunnen verkleinen.

Heerlijk eten en drinken
Geen feest is compleet zonder heerlijk eten en drinken. Wij verzorgen daarom een scala aan warme en koude buffetten of heerlijk hapjes voor tussendoor. En hierbij geldt natuurlijk weer: alles is bespreekbaar.

Muziek
Indien gewenst kunnen wij ook muziek voor u verzorgen. Van een dj, duo tot een complete band. Wij begrijpen als geen ander dat het organiseren van feesten en partijen maatwerk is, waarbij uw wensen centraal staan. We nodigen u daarom graag uit om een bezoekje te brengen aan ’t Springend Paard. Om samen te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor uw feest en om uw wensen aangaande eten en drinken in kaart te brengen.

Neem contact met ons op via 0226 – 452 158 of mail naar info@springendpaard.nl.

 

Partijen op locatie!feest op locatie springend paard

Uw feest op locatie? Ook dat kunnen we verzorgen. Van complete warme en koude buffetten tot aan de gezellige inrichting van uw eigen feestzaal toe. Alles is bespreekbaar, want we denken nu eenmaal graag met u mee.

U kiest er voor om uw feest thuis te organiseren. In de schuur, de achtertuin of bijvoorbeeld in de kantine van uw bedrijf. Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. We verzorgen al uw hapjes en drankjes en schotelen een perfect buffet voor. Zowel warm als koud. Maar ook voor de aankleding van de feestlocatie hebben we veel mogelijkheden. Denk hierbij aan tenten, stoelen, tafels, decors, planten, verlichting, barren, statafels, koelkasten en krukken. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Terrasverwarmers nodig? Ook dat regelen we voor u.

We kunnen inspelen op tal van situaties en zijn in staat om voor elk budget een verrassend goede kwaliteit te leveren. Neem daarvoor eens vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Dat kan zowel telefonisch: 0226 – 452 158 of mailen naar info@springendpaard.nl. Onder het kopje buffetten leest u meer over onze salades, vissoorten en andere lekkernijen.