In 1984 hebben Frans en Atie Bentvelzen café ’t Springend Paard in Hensbroek overgenomen van Willem Dijkstra. Het gezin betrok tevens het erbij behorende woonhuis. Dochter Marouska hielp al snel mee in de keuken. Een mooie praktijkplek naast haar opleiding aan de Hotelschool Amsterdam. In 1999 namen Marouska en haar man Marco de zaak over van de ouders van Marouska.
In de loop der jaren heeft het echtpaar niet stil gezeten. Samen met een team enthousiaste medewerkers bouwen zij continu verder aan partycentrum ’t Springend Paard. Een mooie, sfeervolle locatie waar iedereen welkom is. Genietend van een goed glas bier, een lekkere maaltijd, een geslaagd feest met een vers bereid buffet, etc.
Gastvrijheid, maatwerk, lekker eten en drinken en een nostalgische sfeer zijn de ingrediënten die van een feest bij ’t Springend Paard een succes maken.
Een historisch overzicht van ’t Springend Paard. De eerste tekening is naar schatting van 1750. De tweede van 1900. De derde komt uit 1950.
De foto hiernaast dateert van ongeveer de jaren 50.